torsdag 20 oktober 2011

universal studios

igår vart vi bjudna till universal studios och island of adventures :D sååå roligt!!! har aldrig åkt så mycket häftiga bergoch dalbanor och det var riktigt roligt att ha fått vara där och se allt! dock hade vi lite otur med vädret då de var lite för kalt på eftermiddagen (när vi var på island of adventures) för att åka alla vatten banorna. men det var häftigt att bara gå runt i dom miljöerna och sen åkte vi ju alla andra karuseller :) vi å även lunch på världens största hard rock cafe! även de var lite häftigt! och god mat var det också.

efter äventyrsparkerna gick jag, sam och jens (jennies bror) på bio. vi såg på den nya footloose :) vi ville se whats your number men man va tvungen att vara 17 för att sen den eller gå med någon som va 21 så fick välja en annan film. men de blev lyckat iaf!

när vi satt oss i bilen och var på väg hem ringer justin och frågar om vi var kvar och ville äta middag med dom på hard rock cafe ;). så vi vände och åkte tillbaka för att äta där ännu en gång :P

hade en jätte rolig dag med mycket skratt! och idag ska vi åka till ett hunting house (spökhus som är för halloween) vet inte vad jag gett mig in på men.... haha får se om ja överlever.

kommer en bildbomb från dagen senare
miss u sis! <3
/Jennifer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar